Gigant blogg - Bättre fabriker

Bättre Fabriker – Gigant

Vi lever i en brytningstid – med en ny svensk, industriell storhetstid framför dörren. Där vi leder utvecklingen, levererar tillväxt och skapar jobb. Men utmaningarna är många. Friska initiativ, tankebanor och värderingar behöver landas. Den här gången är det människorna som står i centrum – och i djupare interaktion med maskinerna. Vi på Gigant vill bidra med nya insikter kring industriarbetsplatsen och vad som krävs för framtiden. Hjälp oss att tända gnistan. Hjälp oss bygga ett attraktivare industrisverige.

En säkrare arbetsplats är det bästa nyårslöftet

Det lackar mot jul. Glöggen ska jäsas, granen ska huggas, och julklappar ska köpas. När så julafton har passerat är det dags att blicka fram mot de nya utmaningar som 2018 innebär. Varför inte göra det till ett nyårslöfte att se över materialhanteringen på ditt företag?

Läs mer

Effektivare arbetsplats och färre olyckor – med rätt utrustning

Det finns flera sätt att minska risken för arbetsskador, samtidigt som man ökar produktiviteten i företaget. Ett bra sätt är att välja rätt utrustning, anpassad till dina arbetsplatser. På så sätt kan du lyckas med att både minska förslitningsskador och att höja effektiviteten.

Läs mer