Gigant blogg - Bättre fabriker

Bättre Fabriker – Gigant

Vi lever i en brytningstid – med en ny svensk, industriell storhetstid framför dörren. Där vi leder utvecklingen, levererar tillväxt och skapar jobb. Men utmaningarna är många. Friska initiativ, tankebanor och värderingar behöver landas. Den här gången är det människorna som står i centrum – och i djupare interaktion med maskinerna. Vi på Gigant vill bidra med nya insikter kring industriarbetsplatsen och vad som krävs för framtiden. Hjälp oss att tända gnistan. Hjälp oss bygga ett attraktivare industrisverige.

Säkra din personal utrustning, och lönsamhet med ESD

All elektronik är känslig och ingen elektronik går säker från statisk elektricitet. Trots det är okunskapen fortfarande stor och oförklarliga elektronikkrascher inträffar i många branscher. På Gigant vill vi sprida kunskap om hur du skyddar din elektronik.

Läs mer

Minska sjukfrånvaron med bättre ergonomi

Felaktig belastning står för den största delen av sjukskrivningarna i industrin. Det innebär dels stora kostnader för företagen, men det blir också ett hinder för produktiviteten. Siffror från Arbetsmiljöupplysningen vittnar om så mycket som 14 000 belastningsskador varje år. Det vill vi på Gigant ändra på.

Läs mer